5.En Max sobre rodes

Després d’un partit molt igualat anb un final trepidant, l’equip de l’escola, guanya el seu primer partit des que en Max hi juga amb la seva cadira de rodes. En Max somnia en convertir-se en jugador professional quan sigui gran i, algun dia, participar en un jocs paralímpics.

Un conte sobre inclusió i diversitat funcional 

Competències emocionals que es treballen en aquest conte:  

· Autonomia emocional:  La resiliència és la capacitat d'enfrontar i adaptar-se davant de circumstàncies adverses de la vida, com fa en Max després de patir un accident que l'impedeix caminar, gràcies a la seva actitud positiva, una bona autoestima i el recolzament de la família i amistats. 

· Habilitats per a la vida i el benestar:  Algunes de les microcompetències d'aquesta competència emocional, són la capacitat de fixar objectius adaptatius, positius i realistes que ens condueixen a la presa de decisions en la nostra vida quotidiana, assumint-ne la responsabilitat que se'n deriva, tal i com fan en Max i alguns personatges més del conte, a l'incloure'l a l'equip.

Properament, el podreu trobar al llibre de la col·lecció de contes per sentir i per pensar, "La clau de la llibertat i altres contes per sentir i per pensar" que publica LluNNa Edicions.


3 comentaris:

 1. L'enllaç del dossier amb recursos per treballar el conte a l'aula no està disponible... tampoc al conte anterior!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens tota la raó, estic treballant en els dossiers de Formigues, En Max sobre rodes i Com un cel estrellat. Espero que estiguin disponibles en uns dies, gràcies per l'espera.

   Elimina
 2. Hola!! On puc trobar idees i activitats a partir del conte: EN MAX SOBRE RODES?
  gràcies

  ResponElimina