L'autora

Júlia Prunés
Vaig néixer a Terrassa el 24 d’abril de 1973, com qui diu, de la mà de Sant Jordi. D’aquí em deu venir la passió per la lectura i és que, ja de ben petita, endrapava els llibres de tres en tres. I, amb allò que una cosa porta a l’altra… se'm va despertar, també, la passió per escriure.
L'altra passió de la meva vida, a part de la meva família, és l'Educació Emocional. Per aprendre'n més i més, vaig fer el postgrau d'Educació Emocional i Benestar a la Universitat de Barcelona, tota una experiència on vaig conèixer gent formidable!

I aquelles coses que passen quan es tenen diverses passions, doncs, que s'acaben fusionant. Així que podríem dir que sóc escriptora de contes especialitzada en Educació Emocional.

La Berta, la meva filla de paper, va ser la primera (2010).  Els contes de la Berta, publicats per l'editorial Omniabooks, són per a nens i nenes entre 5 i 10 anys, i ens parlen d'emocions, d'empatia, de mediació de conflictes, de saber escoltar, d'autoestima...

Des de la tardor de 2015, que van néixer els "6 contes per aprendre a ser feliços", he anat escrivint els contes de totes les convocatòries següents, aquesta, amb els "Què li passa al Corall? i altres contes per cuidar el planeta", ja és la 7a que escric pel Concurs BBVA de Dibuix Escolar, convocat per la Fundació Caixes Catalanes amb el suport de BBVA i que convida als i les escolars de primària de tot Catalunya a deixar volar la imaginació i a il·lustrar-los.

A part d'escriure, també els explico, els meus contes... així que, vaig a les escoles, a biblioteques i allà on m'ho demanin per passar una bona estona, xerrant amb els nens i les nenes. L'altre dia feia memòria i ja són més de 3.000, els qui m'han escoltat aquests últims anys.
Per a mi, l'Educació Emocional i la felicitat van de la mà, i crec que són tant necessaris! Així que, també em dedico a fer xerrades, tallers, cursos... per a pares, mares, mestres i educadors en general. 
De tant en tant, en parlo des del blog "Aprenent a ser feliços", a la web del Diari ARA, a l'apartat del Criatures.cat.


La meva mare ja m'ho deia de petita... que no callava ni sota l'aigua... Així doncs, ho he convertit en la meva feina! I em passo els dies escrivint i xerrant, xerrant i escrivint... Bé, i també llegint, escoltant i aprenent... Quina feina més xula, oi?  A mi em fa molt feliç. 
Sóc una gran aficionada a les xarxes socials, que em serveixen per donar-me a conèixer i per compartir opinions, informació, enllaços, material que trobo interessants i per interactuar amb el món sencer. Per això, em podreu trobar a twitter @juliaprunes, al facebook, al Pinterest , a you tube i també al meu blog Créixer en família. Us convido a fer-hi una visita, a subscriure-us i a formar part de la meva colla virtual, sereu molt benvinguts i benvingudes!
La meva àvia em diria: "Noia, se't troba fins i tot a la sopa, eh?!" i es que, pel que fa a internet... és més o menys així!
Tot i la meva passió i la meva presència a l'espai cibernètic, també sóc una apassionada de les abraçades, de les converses pausades compartint un te, del silenci i del recolliment... tot i que amb 3 fills i una pila de bestioles que córren per casa... a vegades costa trobar temps per a tot!

M'agrada pensar que treballo amb i per a les famílies, començant per la meva, que ja és tot un repte!
Moltes gràcies per ser aquí! 
Us animo a participar en el blog deixant comentaris o enviant-me observacions i propostes per enriquir-lo una mica més.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada