dijous, 5 de novembre del 2015

Ja el tenim aquí! Ha sonat el tret de sortida i això vol dir que el "35è Concurs BBVA de Dibuix Escolar" ja està en marxa!
Prepareu els colors, els retoladors, les pintures i tots els estris de dibuix, que es tracta de donar vida als "Sis contes per aprendre a ser feliços", uns contes que he escrit amb molta il·lusió i amb molta cura perquè els nens i les nenes de qualsevol escola de primària i d'educació especial de Catalunya, puguin donar-los vida i color amb els seus dibuixos. I amb el desig, també, que els serveixin per treballar, acompanyats pels seus mestres, temes tan importants com són l'autoestima, la gestió de conflictes, l'empatia, la comunicació... i aprenguin dia a dia a gestionar millor les seves emocions.

Sis contes carregats d'emocions, entre les seves línies n'hi trobareu gairebé 80 de diferents, i que els seus protagonistes senten i experimenten tant a l'escola, com a casa... amb els amics i les amigues, amb els pares, els avis i també amb els germans... Un reflex de tot el que viuen i senten en el seu dia a dia, que encara que a vegades no ho sembli, és d'allò més emocionant!

Per acompanyar i enriquir el concurs, he creat aquest blog on trobareu propostes, reflexions i recursos sobre educació emocional perquè pugueu treballar, principalment a l'aula. Amb moltes ganes d'interaccionar amb vosaltres per tal de compartir l'experiència i millorar-ne els continguts amb les vostres aportacions.

I desitjant que arribi l'abril per descobrir els dibuixos tan preciosos que donaran vida a les meves històries... Us convido a subscriure-us al blog, que aniré actualitzant i penjant-hi nous materials, vídeos i novetats del concurs... molt aviat, hi podreu escoltar els contes narrats per mi!

Per participar amb la vostra escola al "35a edició del Concurs BBVA de Dibuix Escolar"llegiu-vos les   bases del oncurs, ompliu el formulari per inscriure-us i baixeu els 6 contes en pdf per a imprimir.  Esperem amb il·lusió els vostres dibuixos!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada