dijous, 27 d’octubre del 2016

Ja hi tornem a ser!


El Concurs BBVA de Dibuix Escolar ja està en marxa de nou!
A la mateixa entrega de premis de l'anterior edició, l'organització em va demanar si podria tornar a escriure 6 noves històries per a la 36a Edició, la d'aquest curs. Vaig dir que sí, que i tant que sí! Sense dubtar ni un segon. És un plaer i tot un privilegi escriure els contes per aquest concurs, em fascina veure com els nens i les nenes il·lustren cadascuna de les meves històries. És un honor que em permetin entrar a les aules i a les seves vides amb les vides dels personatges que hi surten i rebre el reconeixement i l'agraïment de les seves mestres i els seus mestres, saber de projectes i d'activitats que pengen a les parets i a les cartelleres de la classe... de veritat que és una passada!!

Al principi va costar pensar en títols i temàtiques que els poguéssin ser d'utilitat... però, em vaig deixar portar i les històries van anar arribant soles... He gaudit molt escrivint-les i espero que gaudiu molt llegint-les! I que, d'elles, en traieu profit i que, en definitiva, us ajudin a créixer com ho han fet amb mi mentre les teclejava.

Com en l'edició anterior, en aquest blog hi trobareu recursos per treballar-les a classe, reflexions i també les diferents competències emocionals que s'hi contemplen. Jo estaré encantada de rebre comentaris, anècdotes i experiències que volgueu compartir amb mi o públicament aquí mateix.

Podeu contactar amb mi al correu: juliaprunes@gmail.com
o escriure comentaris directament al blog.

Moltes, moltíssimes gràcies!
Júlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada