dijous, 26 de setembre del 2019

Tornem-hi!

Un any més, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA donen el tret de sortida al Concurs BBVA de Dibuix Escolar, i aquesta, ja és la 39a Edició.

Actualitzant aquest bloc, me n'he adonat que aquesta, és la meva 5a edició. Cinc anys escrivint contes l'un darrera l'altre. N'he escrit trenta per ser exactes! Agraïda per l'oportunitat i la confiança que em regalen, any rere any, l'equip que hi ha darrere del concurs i que el fan possible.

Els contes son petites finestres que s'obren per descobrir-nos mons fantàstics, on viuen personatges increïbles que viuen històries que, en el fons, podrien ser nostres. Aquesta realitat paral·lela on sembla que els nens i les nenes tenen la capacitat i la facilitat de viatjar, ens la mostren, cada any, amb els milers de dibuixos que presenten al concurs.

Feliç i agraïda de formar part d'aquest procés i per compartir amb ells i amb elles, tanta creativitat! I, de nou, treballant en els materials de reflexió i per treballar l'aula que ben aviat trobareu al bloc... per tal que, els i les mestres que els vulguin aprofitar per treballar l'Educació Emocional, tinguin per on començar o per on ampliar el que ja fan.

 Benvinguts i benvingudes un any més!2 comentaris:

  1. Hola! Ja estan penjats per descarregar-los? On els podem llegir?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els contes estan penjats en format pdf a la web de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, trobareu l'enllaç que us hi porta directament, al final de la presentació de cada conte en aquest mateix bloc. També començo a penjar material per treballar-los a l'aula...

      Elimina